Zelfbouwpakketten voor uw sanitair

Voor de plaatsing van uw sanitair in Geel kunt u natuurlijk rekenen op een vakman. Maar hebt u er al eens aan gedacht om de werken zelf uit te voeren? Met de zelfbouwpakketten van Indrana bespaart u tot de helft van de kosten. Achteraf wordt alles gecontroleerd en opgestart door een ervaren installateur.

Installeer zelf uw sanitair

Een sanitair systeem is in essentie vrij simpel: via aftak- en tappunten dient u koud en warm water op de juiste manier in uw woning te brengen. Met het kwaliteitsvol materiaal van Indrana en het bijhorende advies kunt u zorgeloos aan de slag. Bovendien zijn er enkele interessante energiebesparende opties beschikbaar, zoals speciale filters, wasverzachters, een installatie voor de recuperatie van regenwater of een zonneboiler.

Budgetplan in verschillende fases

Indrana houdt rekening met uw budget. Daarom is het mogelijk om het zelfbouwpakket in verschillende fases uit te voeren. Zo kunt u de materialen aankopen wanneer het u past en alles stapsgewijs op uw eigen tempo plaatsen. Daarnaast kunt u bepaalde materialen of machines ook huren bij Indrana uit Geel. In de aanbieding onder andere een membraner, kniptang, perstang en snijtang.

Neem contact op

Wenst u verdere informatie of stoot u op problemen bij het uitvoeren van uw zelfbouwpakket voor uw sanitair? Aarzel dan niet om de ervaren loodgieter van Indrana te contacteren. Ook voor het zelf installeren van een centrale verwarming of ventilatiesysteem kunt u hier terecht.